Virker slankeskoene?

Vi spurte ekspertene.

- I mange tilfeller lover produsentene mer enn de kan stå inne for, sier eksperten. Foto: Masai Norge og Per Ervland (Aller Internett)
- I mange tilfeller lover produsentene mer enn de kan stå inne for, sier eksperten. Foto: Masai Norge og Per Ervland (Aller Internett) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nymotens sko lover både det ene og det andre. Eksperter påstår imidlertid at markedsføring er unyansert og villedende, og at forbrukeren blir lurt.

FitFlop-teknologien gir deg en treningsøkt mens du går. Med hvert steg du tar med FitFlops trener du leggene.

Motesko ødelegger føtteneDisse skoene bør du unngå

FitFlop er utviklet med patentert teknologi som gjør at hvert steg med en FitFlop på foten forsterker muskelstyrken i rygg, rumpe, lår og legger, ifølge grunnlegger Marcia Kilgore. Resultatet skal gi cirka 10 til 12 prosent ekstra muskelaktivitet per steg i forhold til normale sko og sandaler.

I tillegg skal sandalen forbedre holdningen, forbrenne kalorier og redusere cellulitter. Etter at australske Vogue skrev om skoen i 2007 tok salget av sandalen helt av.

Og likeledes kaster stadig flere seg over skoene fra Masai Barefoot Technology (MBT).

Les også: Lanserer slankesko

- Verdens minste treningsstudio

MBT er instabile sko som aktiverer stabilisatormuskulaturen og utfordrer balansen. Med MBT har du verdens minste treningsstudio på foten. Skoene kan gi deg fastere rumpe, strammere lår og en mer tonet overkropp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer