Visste hvor bilen var

Men til slutt måtte Julia (23) hente den frastjålete bilen sin selv.

Julia Slottet er ikke imponert over hvordan politiet håndterte saken. Foto: Privat
Julia Slottet er ikke imponert over hvordan politiet håndterte saken. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- To ganger har vi visst akkurat hvor bilen har vært, men politiet har ikke gjort noe. Egentlig har vi ordnet alt selv. Om vi hadde anmeldt det eller ikke, hadde ikke spilt noen rolle, sier Julia Slottet til DinSide.

Hun ble frastjålet bilen sin natt til 19. februar. Etter å ha anmeldt forholdet til politiet sendte Julia og samboeren tekstmeldinger til venner og kjente om at bilen var stjålet i håp om at noen hadde sett bilen. Etter hvert fikk de tips om at noen hadde observert bilen i nærområdet.

Julia og samboeren klarte også etter hvert å komme i kontakt med de som hadde tatt bilen, to rusavhengige jenter, som ville gi tilbake bilen dersom de mottok 5.000 kroner for den. De kontaktet det lokale politikammeret, som bare kunne hjelpe dersom de visste akkurat hvor bilen befant seg.

Biltyvenes ti på topp

Kjørte rundt i rus

- Vi reiste til Drammen for å møte jentene som hadde bilen, men så forsvant de, og da ringte vi til vakthavende politi i Drammen og fortalte at det kjørte en stjålet bil rundt på Åssiden i Drammen med en tydelig ruset person bak rattet, forteller Julia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer