Voga.com leverer ikke varene, svarer ikke kundene

Nordmenn fortviler – får hverken varer, svar eller pengene tilbake.

MISFORNØYD: Thomas Strzelecki bestilte i begynnelsen av desember noe fra Voga.com han håpet kunne bli en julegave. Men varen kommer ikke før i juni, og han er langt fra alene om å slite med Voga. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
MISFORNØYD: Thomas Strzelecki bestilte i begynnelsen av desember noe fra Voga.com han håpet kunne bli en julegave. Men varen kommer ikke før i juni, og han er langt fra alene om å slite med Voga. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første desember i fjor bestilte Thomas Strzelecki en klokke fra Voga.com, som selger billigere kopier av kostbare designermøbler.

- Det skulle være en gave til kona. Jeg var naiv nok til å tro at jeg kanskje fikk den til jul, sier Strzelecki til Dinside.

Men han fikk den overhodet ikke til jul. Selv etter tolv uker, som Voga.com sa var det lengste det kunne ta, var ikke klokka på plass. I begynnelsen av mars sendte han derfor den britiske nettbutikken en e-post.

- Det tok en uke før de svarte, om at estimert leveringstid var satt til tidlig juni, forteller Strzelecki.

Dinside har i over en uke kontaktet Voga gjentatte ganger på telefon og e-post, både hos pressekontakt og kundekontakt. Vi har ikke lykkes i å få noe svar.

LES OGSÅ: Voga.com – ulovlig å produsere, lovlig å importere

Nektet å heve kjøpet

Dinside får bekreftet fra flere hold at Thomas Strzelecki er langt fra alene om å slite med Voga.com. Nærmest alle de siste innleggene på deres norske Facebook-side får kommentarer fra en rekke misfornøyde, norske kunder. Én av dem heter Mathilde Sandin Haugan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer