Volvo er igjen best på kundetilfredshet

Volvo topper årets utgave av Norsk kundebarometer, mens fjorårets nykommer Tesla er i fritt fall.

NORDMENN LIKER VOLVO: Ja, vi elsker Volvo - men Tesla stuper på kundetilfredshet. Norsk kundebarometer måler hvor fornøyde og lojale norske forbrukere er. 154 selskaper er med i undersøkelsen. Foto: NTB scanpix
NORDMENN LIKER VOLVO: Ja, vi elsker Volvo - men Tesla stuper på kundetilfredshet. Norsk kundebarometer måler hvor fornøyde og lojale norske forbrukere er. 154 selskaper er med i undersøkelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er andre året på rad at Volvo er den bedriften i Norge som best tilfredsstiller sine kunder.

Bak følger Toyota og Flytoget, som har vunnet kundetilfredshetsprisen seks ganger hver, ifølge Dagens Næringsliv som har fått tilgang til barometeret som offentliggjøres av Handelshøyskolen BI onsdag 8. mai.

Tesla ryker ned fra 4. til 51. plass

Tesla ble for første gang målt i fjor, og havnet da på en fjerdeplass med sterke 82,8 kundetilfredshetspoeng. Ett år senere ligger de på 51. plass.

– Det er en trist, men ikke uventet konsekvens av at vi har hatt utfordringer med servicekapasiteten i Norge. Vi bruker betydelig med tid og ressurser på å rette opp i dette for å gi den kundeopplevelsen som vi ønsker at Tesla-eierne skal ha, sier kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland i Tesla Norge til avisa.

Matbutikkene vi liker best

I dagligvarebransjen er det Meny som gjør det best. De er på 43. plass totalt, som er samme plassering som i 2018. Detter følger av Kiwi (73) og Coop Obs (89).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer