Whytegold.com er i overkant eksklusivt

Her stilles det meget strenge krav til potensielle medlemmer. Innfrir du? Sannsynligvis ikke.

IKKE FOR FERSKINGER: Whytegold er et slags Facebook for rikinger, eller smartinger som vet å late som de er rike.
IKKE FOR FERSKINGER: Whytegold er et slags Facebook for rikinger, eller smartinger som vet å late som de er rike. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Facebook gjør ikke forskjell på noen. Kan du stave navnet ditt, har egen epost-adresse og klarer å lage et passord på noen få bokstaver, er du medlem.

På andre siden av bordet finner du Whytegold.com. De er ikke så opptatt av å bli likt av almuen, men forsøker angivelig å være et slags Facebook for rikinger, aristokrater og kjendiser som ikke helt føler seg hjemme i de nedre samfunnslag.

Ønsket eller uønsket?

Den nettbaserte, private medlemsklubben ble startet opp tidligere i år, og kunne ifølge BornRich fortelle at de har utviklet det mest avanserte søknadsskjemaet på Internett. Det har de gjort for å holde klubben kjemisk fri for personer som ikke er ønsket, og som, ikke minst, ikke er invitert.

Kjennskap og vennskap er nemlig den mest effektive måten å få registrert seg på nettstedet, og da bør du med andre ord kjenne noen som er noe for å få en invitasjon.

Selv det er ikke uten videre nok. Etter at du har sendt inn en forespørsel på 12 punkter om å bli medlem, begynner fase to av søknadsprosessen. Der går Whytegold deg enda nærmere etter i sømmene for å avgjøre om du har det som trengs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer