Widescreen-TVene du vil ha

LYD & BILDE: Vi har sett på utvalget av widescreen-TVer hos Hi-Fi Klubben, Akers Mic, Elkjøp, Lefdal, og Expert. Her finner du alt fra fattigmannsversjoner til kaksemodeller. Se de beste tilbudene - akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

For ekte filmentusiaster er det ingen tvil: Det er TVer i widescreen-format som må til. Og utvalget er ikke bare stort - det er enormt.

For at du skal få oversikten har vi derfor sett sett hva tilbudene er i de ulike prisklassene - enten du nå handler hos gigantene Elkjøp og Lefdal, eller holder deg til de litt mindre hifi-entusiastene.

Kommentarer til de ulike TV-tilbudene finner ved å trykke på lenkene til høyre, for å se bilder av alle modellene må du trykke på lenken til fotoalbumet.

Valgets kval

Hvilken modell du bør velge er som regel avhengig av......størrelsen på lommeboka.

...lyd & bildekvalitet - samt brukervennlighet.

...smak & behag.

Klikk her for å gå rett til TVeneMye å hente på bildekvalitet

Det er fortsatt slik at du får hva du betaler for. Det er kvalitetsforskjell på en TV til 5.000 kroner og en til 20.000 kroner.

Før du bestemmer deg bør du uansett sammenligne de aktuelle modellene i din prisklasse.

Noe som ofte irriterer oss er at mange forhandlere ikke har vanlige TV-signaler inn i butikken. I stedet setter de på en DVD-film for å skryte av bildekvaliteten. Det er forsåvidt greit, men husk at en god DVD-spiller kombinert med en DVD-plate med høy billedkvalitet lett kan heve en helt middelmådig TV til over gjennomsnittet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer