Wow - så billig!

Britiske CDwow knuser alle konkurrenter i vår prisundersøkelse av 10 CD-plater. De oppnår en snittpris på kun 118 kroner. Men utvalget er dårlig.

Publisert
Sist oppdatert

Lille CDwow tar så lite som 8.99 pund sterling for nye CD-plater. Det utgjør 118 norske kroner. Hemmeligheten er gratis frakt også til utlandet - Norge inkludert.

Labert utvalg

Dessverre er ikke utvalget noe å skryte av. Vi fant verken "White Blood Cells" ved The White Stripes eller Jools Hollands "Small world - big band".

Ei heller The Strokes' kritikerroste debutplate var å finne. Ellers fant vi de fleste storselgerne. Finner du det du vil ha, sparer du definitivt penger. Platekompaniet tar blant annet 149 kroner over disk for nye plater som selger godt.

Cdwows lave priser er ikke gått upåaktet hen. Selskapet ble av databladet .net nylig kåret til den nest beste nettbutikken i verden, bare slått av mektige Amazon. Bizrate er også begeistret.

Vis meg hele testen

Lommebokvennlig

Platekompaniet er den eneste norske butikken som matcher CDwow på pris - men kun over disk. Der er de - som før - billigst i Norge. På nettet er Free Record Shop mest lommebokvennlig - denne gangen billigere enn Zailor. Det skyldes først og fremst gratis frakt. Akers Mic er verstingen i Norge, og er nå dyrere enn svære Hysj!Hysj!.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer