Wow! 10,90 for literen

Priskrig på bensin flere steder i landet.

Publisert
Sist oppdatert

StatoilHydro kan ikke love et sterkt kutt i prisen på bensin og diesel, selv om råoljeprisen har falt fra 146 dollar til noe over 90 dollar fatet siden juli, skrev vi i slutten av august.

Les hele saken her

Statoil på Klepp i Rogland hadde i dag bensin for 10,90 kroner literen, ifølge NRK. Prisen kommer av lokal konkurranse. På Sola og Sandnes derimot, var det rundt tretten kroner for den billigste bensinen.

Per Gausland, ansvarlig for Statoilstasjonene på Klepp og Ålgård, sier til NRK at det er ett års tid siden bensinprisen sist lå rundt tieren. Han tror imidlertid ikke de kan ha så lave priser i lengden.

- Bilistene er de eneste vinnerne i den langvarige bensinkrigen på Jæren, sier Gausland.

Hyggelige priser i Oslo

Jet på Røyken har ifølge leserne ligget på 10,68 kroner literen i dag.

En av DinSides lesere opplevde også hyggeligere dieselpriser søndag ettermiddag på Shell på Stabekk, cirka 10,40 kroner eller 10,50 kroner literen. Så det er tydeligvis ikke bare Rogaland som opplever en nedgang i bensinprisene.

Også på enkelte stasjoner i Fredrikstad, Nittedal og Oslo lå dieselprisene akkurat i underkant av elleve kroner i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer