www.vestfold.com: Fylkesportal med oppskrytte tilbud

Idéen om en fylkesportal på internett er meget god, men de tilknyttede tilbudene til Vestfolds befolkning fremstilles som mer gunstige enn de er.

Publisert

Egentlig er det en meget god idé. Kommuner og fylker har et kommunikasjonsbehov overfor befolkningen som det er vanskelig å dekke i andre medier. Avisene kan ikke fylle spaltene sine med kommunal informasjon, det er dyrt å annonsere og enda dyrere selv å produsere og distribuere trykksaker. Internett egner seg ikke bare fordi det er en billig distribusjonsform, men her kan folk også finne ting de relativt sjeldent har bruk for: Åpningstider hos Fylkesskogmesteren, tilkoblingsavgift til kloakknettet og reglene for vannføring i Lågen.

Hver enkelt kommune alene har neppe ressurser (eller nok å fortelle) til å lage et nettsted som er så interessant at befolkningen ofte vil stikke innom. Et fylke virker som en passe stor enhet.

Næringslivet har også et kommunikasjonsbehov mot befolkningen i eget fylke og endelig har fylket som sådan et kommunikasjonsbehov mot verden rundt, for å tiltrekke seg investeringer, innflyttere og turister.

Destinasjon Vestfold

Destinasjon Vestfold er et slikt selskap som er opprettet for å tiltrekke investeringer og turister til Vestfold. Men nå har man altså tenkt litt lenger, og opprettet www.vestfold.com, tenkt som en felles portal for hele fylket og alle som er interessert i Vestfold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.