Xito lansert

Har du tre venner det ikke er så farlig med, kan du ringe gratis.

Alt er riktig:  Vi er unge, vi har solbriller, vi har tommelen i været og vi har Facebookprofil, akkurat som far.
Alt er riktig:  Vi er unge, vi har solbriller, vi har tommelen i været og vi har Facebookprofil, akkurat som far. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Xito bygger på to idéer som sikkert kan utgjøre fantastiske innsalgsargumenter for halvgamle styremedlemmer som er redd verden er i ferd med å stikke fra dem.

For det første har Xito tenkt å bruke de "sosiale mediene" som Facebook og Twitter til å ta seg av markedsføringen og også store deler av kundestøtten. Tanken er at kundene skal hjelpe hverandre med telefonoppsett og slikt. Gratis, naturligvis.

For det andre vil man benytte den dynamikken som ligger i nettverksmarkedsføring, der folk desperat verver gamle tanter og kormedlemmer til å selge plastesker og planteekstrakter fra Stillehavet.

Tre venner

Selskapet har to abonnementer, "Friends" og "Best Friends". Alle starter som "Friends". Den som har vervet tre abonnenter til Xito, blir "Best Friends". Da ringer man gratis til fastelefoner og mobiltelefoner i Norge. Både startavgift og minuttakst er null. Prisene som sms, mms, og dataoverføring er midt på treet, det samme er samtaler fra utlandet, mens datatrafikk i utlandet er i den dyre enden av et felt som allerede opererer med ågerpriser.

Se også: Slik ringer du helt gratis

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer