17. mai 2022

Ypper til priskrig

– Vi skal være billigst, sier Coop.

FEST: Iskrem er selvskreven på 17. mai. Foto: Per Ervland
FEST: Iskrem er selvskreven på 17. mai. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pølser, is og kake er for mange selvskrevne ingredienser på nasjonaldagen, som vi feirer neste uke. Det er mye som skal handles inn til den store dagen, og butikkene er godt i gang med en ny tilbudsrunde med aktuelle varer.

I en pressemelding forteller Coop Extra at de den seneste tida har senket prisene på en rekke varer med opptil 47 prosent.

– Jeg kan bekrefte at Extra har senket prisene på en rekke varer før nasjonaldagen. Vi ønsker at kundene våre, som også er våre eiere, skal få alt de trenger til 17. mai billigst hos Extra, og har gjort priskutt på opptil 47 prosent på enkelte varer, sier Daniel Kyrre Pedersen, kjededirektør Extra.

– Det er mange festdager i mai og det kan fort bli dyrt. Derfor er det viktig at vi som gjør lavpriskjede gjør det billigst mulig. Det har vi levert på, sier han.

Lenger ned i saken kan du se en sammenlikning mellom Extras priser og nettbutikken Odas.

– Var først ute

Konkurrenten Kiwi hevder de var først ute med å presse ned prisene på produkter til 17. mai-feiringen og grillprodukter.

– Som prispresseren i markedet opplever vi ofte at de andre følger etter når vi setter ned prisene. Vi kan ikke si noe om fremtidige priser, men vi jobber hver eneste dag for å ha de laveste prisene i et marked med hard konkurranse, forteller Marita Kristiansen, kommunikasjonsrådgiver i Kiwi, til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer