10 sparetips for barnefamilier

Internett og fleksibilitet avgjør ferieprisen. Her er DinSides sparetips.

Publisert
Sist oppdatert

1. Internett fra a til å

Internett er et utmerket planleggingsverktøy. Mange charteroperatører og flyselskaper gir rabatter ved internettbestilling.

Bli ditt eget reisebyrå

2. Bruk DinSide

DinSide følger reisemarkedet og gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe de billigste restplassene via restplassoversikten. Du kan også bestille restplassvarsling på SMS. Ukens billigste reiser finner du hver uke i DinSides reisekuppartikler.

Les mer:Siste ukes reisekuppDinSides pristester

3. Reisetidspunktet avgjør prisen

Legg ferien utenom reisehøysesongene, men ha i mente at Europa tar ferie i august. Januar, februar utenom vinterferien, mai, ultimo august og høstmånedene utenom høstferien er de mest prisgunstige reisetidspunktene.

Se charterselskapenes sesongvise prisstigningskurver

4. Velg riktig land

Velg riktig land. Nå lønner det seg å bytte ut eurosonen og Storbritannia og gå for USA, Thailand og Sør- og Mellom-Amerika.

Les mer:Feriemål etter valutakurs

5. Ring! Mas!

DinSide Reises tips til die-hard budsjettreisende er å ringe flere operatører og mase. La operatørene slite for deg: Be dem støvsuge systemene for sine beste tilbud. DinSide Reise erfarer at ekstra prisforespørsler kan medføre flere tusenlapper i prisavslag. Husk å si at konkurrenten kom opp med en mye bedre pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer