10 ting du kan gjøre i Norge forts.

Publisert

6: Trollsykling på Lillehammer

Trollsykling arrangeres i de gamle OL-traktene ved Lillehammer. Her kan du sykle på små seterveier, se noen av landets eldste og best bevarte trehusbebyggelser. Du får lagt opp forslag på 20 ulike sykkelruter og kan virkelig gjøre oppdagelser på egen hånd. Ved enden av hver dagsetappe venter et dekket bord og en oppredd seng. Vil du ha mer info, sjekk denne linken

7: På ski i bar overkropp – Stryn!

Stryn sommerskisenter: Et eldorado for deg som hater sommeren og lengter etter snøen i juli! Her kan både alpinister, telemarksentusiaster, snowboardere, freestylere og langrennsløpere utfolde seg i sommer. Er du heldig kan du stå slalom svært leddkledd. Og når du først er i Stryn har du muligheten til å bli med på brevandring. En annen utflukt som arrangeres fra Stryn er en tur til klosterruinene på Selje. Med andre ord muligheter for kombinasjon av både skiferie og kultur i sommer på Stryn! Et dagskort koster 230,- for voksne og 160,- for barn.

8: Familierafting i Trysil

Rafting trenger ikke bare være en heseblesende opplevelse forbeholdt de som stadig må ha adrenalinkick for å få dagen til å gå. I den øverste delen av Trysil- og Femundselva finnes det noen små stryk hvor du i hovedsak kan nyte naturen på din ferd i gummibåt. Litt kiling i maven må du regne med, men ikke mer enn at hele familien kan tørre å sette seg opp i båten. Det finnes også muligheter for deg som vil ha en litt tøffere tur. Da er aldersgrensen 18 år og det stilles krav til god fysisk form. Trysil kan for øvrig også tilby Norges lengste raftingtur – hele 70 kilometer! Pris: 650,- pr. pers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer