10 tips til barneferien

Lei av å se ungen sittende inne med DS'en godt plantet i handa? Så gjør noe med det da vel!

Publisert
Sist oppdatert

Prøver du konstant å få ungen til å løfte rompa bort fra datamaskinen og ut i frisk luft? Eller er du lei av Tusenfryd og Bø i Sommerland, etter å ha reist dit hver sommer i flere år på rad?

Husk at det ikke først og fremst er opp til barna å lære seg å nyte friluftsliv, eller gjøre ferien mer spennende. Er du en sofasliter selv er det ganske så urettferdig å kjefte på barna for at de gjør det samme.

Derfor har DinSide samlet sammen ti morsomme tips for din neste familieferie - der barna er i fokus og du kan lene deg tilbake og slappe av mens omgivelsene står for underholdningen.

Få dem med på bjørnesafari eller bondegårdsferie og gjør sommeren minneverdig. Og kanskje får du glede av det selv også?

Les også: 10 steder alle barn bør se

1. Fart og spenning

Har småbarna lopper i blodet hjelper det ikke å ta dem med på museum eller andre rolige aktiviteter. Få tilfredsstilt fartsbehovet i dem og ta dem med på en tur til Gol Motor og Fritidspark.

Her får du fart og spenning for hele familien i trygge omgivelser. I parken finner du blant annet lekeplass for barna med kjempetrampoline, hoppeslott, ridning, lavoleir m/ grillplass samt kiosk med forfriskninger og mat, i følge golmotorpark.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer