10 tips til britisk romanse

Valentine’s Day er rett rundt hjørnet. Hvorfor ikke kjøpe en tur til Birmingham? Her er tipsene til en romantisk helg i hjertet av England.

Publisert
Sist oppdatert

Industribyen Birmingham er historie – i dag er Birmingham en dynamisk storby og et ettertraktet weekendreisemål som tilbyr alt fra shopping, store internasjonale kulturarrangement og utstillinger, til et yrende natteliv og prisbelønte restauranter.

Nedenfor følger 10 romantiske tips – de tre første er for øyeblikket de ”hotteste” stedene i byen, og et samtaleemne rundt om i hele Storbritannia, skal vi tro VisitBritain.

1. Shopping: Disorder er en såkalt anti-label-butikk med klær for både kvinner og menn, ofte håndlagde i britisk materiale, originale og i noen få eksemplarer. Butikken er unik fordi klærne blir designet og produsert i Birmingham. Nytt av året er at de også selger klær fra anti-label-designere i Los Angeles og New York. www.disorderboutique.com

2. Restaurant/bar/lounge: Mechu – en hip, trendy lounge, bar og restaurant med avslappende, uformell stemning. Lokalet består av mursteinsvegger, levende lys, rødt tregulv og tilbakelent miljø. I baren serveres øl, rødvin og champagne på glass, og i restauranten står salater, kjøtt- og grillretter på menyen. www.summerrow.com/mechu

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer