100 reiser under 1.000

Nå kan du velge og vrake blant minst 100 reiser som vil koste deg mellom 500 og 1.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er tiden å reise, om du vil gjøre et kupp. Vi er inne i den tiden av året som normalt er aller billigst for deg som vil kaste deg på en tur i siste liten. Skoleferien er slutt, og charterselskapene dumper prisene for å få fyllt opp flyene. Og du kan glede deg over en uke eller to i Syden for priser fra 498 kroner. Vil du ha hotell med i prisen, får du det for 895 kroner. Rekordbillig!

Tilbudet er stort nå, og det er mye å velge i, både fra Oslo, Bergen og Stavanger. Vil du følge med i oversikten selv, kan du gå inn på DinSide Reises restplassoversikt. Her finner du tilbud fra hele landet, og fra svenske operatører. Du kan også få varsling til mobiltelefon, mer om det her. Vi kan regne med så lave priser helt frem til månedsskiftet, og kanskje helt frem til høstferien. (Finn ut når skolene har ferie her.)

Skroll ned for mer.

Billig fra Norge

Det er spesielt Apollo som pøser billige reiser ut på markedet nå. For et par hundrelapper i påslag finner vi også reiser fra de andre selskapene. Vil du ha tur med hotell vaker de laveste prisene oppunder 900 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer