100 reiser under 1.000

Nå kan du velge og vrake blant minst 100 reiser som vil koste deg mellom 500 og 1.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
Stup i det! Foto: Jostein Askjer Foto: Jostein Askjer
Stup i det! Foto: Jostein Askjer Foto: Jostein Askjer Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Dette er tiden å reise, om du vil gjøre et kupp. Vi er inne i den tiden av året som normalt er aller billigst for deg som vil kaste deg på en tur i siste liten. Skoleferien er slutt, og charterselskapene dumper prisene for å få fyllt opp flyene. Og du kan glede deg over en uke eller to i Syden for priser fra 498 kroner. Vil du ha hotell med i prisen, får du det for 895 kroner. Rekordbillig!

Tilbudet er stort nå, og det er mye å velge i, både fra Oslo, Bergen og Stavanger. Vil du følge med i oversikten selv, kan du gå inn på DinSide Reises restplassoversikt. Her finner du tilbud fra hele landet, og fra svenske operatører. Du kan også få varsling til mobiltelefon, mer om det her. Vi kan regne med så lave priser helt frem til månedsskiftet, og kanskje helt frem til høstferien. (Finn ut når skolene har ferie her.)

Skroll ned for mer.

Billig fra Norge

Det er spesielt Apollo som pøser billige reiser ut på markedet nå. For et par hundrelapper i påslag finner vi også reiser fra de andre selskapene. Vil du ha tur med hotell vaker de laveste prisene oppunder 900 kroner.

Billigturene går til det meste av greske øyer, dessuten er det enkelte turer til Tyrkia, Kypros, Frankrike, Spania og Tunisia inne i lavprislistene.

 • Her er reiser under 1.000

 • Greske øyer lokker med lave priser. Foto: Camilla Smistad Tofterå Foto: Camilla Smistad Tofterå
  Greske øyer lokker med lave priser. Foto: Camilla Smistad Tofterå Foto: Camilla Smistad Tofterå Vis mer


  Få bosted med i prisen

  Det bør som regel ikke by på problemer å finne seg et sted å bo, selv om du kjøper en reise der kun fly er inkludert. Imidlertid ønsker mange å slippe å bruke tid på å lete seg opp hotell selv. For priser fra 900 kroner får du hotell med i reisebeløpet, og med hotell inkludert får du også alle rettighetene som passasjer under lov om pakkereiser.

 • Reiser med hotell fra 895 kroner

 • Svensk utvikling

  Med så lave priser fra Norge, kan ikke svenske operatører konkurrere. Først rundt 995 svenske kroner finner vi de billigste reisene fra Sverige. Og det kan kanskje bli andre prisboller fra svenskene i fremtiden. Det har lenge vært en tydelig overkapasitet i det svenske chartermarkedet, med konstant salg av reiser til tapspriser for operatørene. Nå har Spies valgt å legge ned sin svenske virksomhet. En aktør mindre, kan bety at prisene blir høyere etter hvert.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer