Den ultimate lista:

101 grunner til å dra på Norgesferie

Finner du dine favoritter på denne lista?

NORGESFERIE: Vi har plukket ut de 101 fineste turene i Norge. Men finner du din favoritt? Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT
NORGESFERIE: Vi har plukket ut de 101 fineste turene i Norge. Men finner du din favoritt? Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norgesferie lokker. Og det er tusenvis av fine steder å reise til. Men hvor er de fineste og hvor bør du reise?

Vi har plukket ut våre 101 favoritter i Norge. Og presenterer dem fylke for fylke. Nå kan du oppleve det vakreste av Norge - i byen, til skogs, til fjells og til vanns.

Har du et favorittsted du vil dele? Da vil vi høre fra deg. Mer om det litt lenger ned. Her er våre:

Vestland

Dronning Sonjas panoramatur – Dronningstien

Dronning Sonja er en ivrig fjellvandrer i Norge, og hennes tur opp til 1100 meters høyde i fjellet mellom Kinsarvik og Lofthus har blitt til «Dronningstien».

Med utsikten innover Sørfjorden og over til breen Folgefonna, får du også mulighet til å gå de berømte «Munketrappene». Og på veien tilbake kan du nyte synet av tusenvis av frukttrær på vei ned mot fjorden. Bruk anledningen til å kjøpe med deg lokal sider.

Flokehyttene

Flokehyttene er navnet på fem helt nye DNT-hytter ytterst på odden Ryvarden i Sveio. Disse har på på kort tid blitt de mest populære hyttene på UT.no. Du må være rask og heldig for å få leie en av disse i sommerukene, men Flokehyttene er like mye verd å besøke også på ettersommeren og høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.