Den ultimate lista:

101 grunner til å dra på Norgesferie

Finner du dine favoritter på denne lista?

NORGESFERIE: Vi har plukket ut de 101 fineste turene i Norge. Men finner du din favoritt? Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT
NORGESFERIE: Vi har plukket ut de 101 fineste turene i Norge. Men finner du din favoritt? Foto: Marius Dalseg Sætre/DNT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norgesferie lokker. Og det er tusenvis av fine steder å reise til. Men hvor er de fineste og hvor bør du reise?

Vi har plukket ut våre 101 favoritter i Norge. Og presenterer dem fylke for fylke. Nå kan du oppleve det vakreste av Norge - i byen, til skogs, til fjells og til vanns.

Har du et favorittsted du vil dele? Da vil vi høre fra deg. Mer om det litt lenger ned. Her er våre:

Vestland

Dronning Sonjas panoramatur – Dronningstien

Dronning Sonja er en ivrig fjellvandrer i Norge, og hennes tur opp til 1100 meters høyde i fjellet mellom Kinsarvik og Lofthus har blitt til «Dronningstien».

Med utsikten innover Sørfjorden og over til breen Folgefonna, får du også mulighet til å gå de berømte «Munketrappene». Og på veien tilbake kan du nyte synet av tusenvis av frukttrær på vei ned mot fjorden. Bruk anledningen til å kjøpe med deg lokal sider.

Flokehyttene

Flokehyttene er navnet på fem helt nye DNT-hytter ytterst på odden Ryvarden i Sveio. Disse har på på kort tid blitt de mest populære hyttene på UT.no. Du må være rask og heldig for å få leie en av disse i sommerukene, men Flokehyttene er like mye verd å besøke også på ettersommeren og høsten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer