101 ting du IKKE bør gjøre før du dør

Det måtte jo komme ...

Publisert
Sist oppdatert

Vi får råd fra alle kanter om hva vi bør få med oss av reiseopplevelser. Du MÅ se Colosseum i Roma. Du har ikke levd før du har danset samba under karnevalet i Rio!

Jada, jada.

Og det finnes selvsagt bøker som lister opp 100 ting du bør gjøre før du dør. Litt kuriosa: forfatteren av en bok med dette navnet døde tragisk nok ganske ung - og han rakk bare å krysse av rundt 50 ting før han takket for seg.

Men nå har motstykket til slike bøker kommet: 101 things NOT to do before you die.

I Richard Wilsons bok får du vite hvilke reiseopplevelser du helst bør droppe - det er stort sett de alle andre turister drar mann av huse for å få med seg.

Wilson advarer om at typiske "en gang i livet"-opplevelser ofte ender opp som skuffelser, skriver britiske telegraph.co.uk.

Hit reiser vi IKKE tilbake - se hvilke steder DinSides reisejournalister ikke ble sjarmert av.

Boken er selvsagt skrevet med et glimt i øyet. Forfatteren er forøvrig en av produsentene bak tv-programmet Have I Got News For You, som er originalen til NRKs Nytt på nytt.

Her er noen av opplevelsene Wilson mener du kan være foruten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer