11 veier til billigere ferie

Slå til på chartertilbud når de er best, følg med på lavpriskampanjene og velg de billigste landene. Her er feriens beste sparetips.

Publisert
Sist oppdatert

Et jomfruelig ferieår står for døren, og det er snart tid for å planlegge når og hvor årets fire til fem ferieuker skal brukes. Med våre tips kan du sikre deg mest mulig ferie til lavest mulig pris. Det betyr penger igjen på budsjettet når desember og julehandelen igjen venter.

De billigste ferieperiodeneDropp skoleferienSlik sikrer du deg kampanjetilbudeneMest valuta for hver kroneTenk utradisjonelt

Reis charter i mai, august og desember

Trender avgjør hva operatørene tilbyr og hva du og andre kunder kjøper. Satser du på de litt mindre hete destinasjonene, er sjansene større for gode kjøp. Har operatørene overvurdert markedet, kan du få gunstige tilbud i siste liten.

I flere år har vi sett at pakketurer til Syden er aller billigst i mai, august/september og desember. Det samme var tilfellet i 2003. Hete julidager i Norge kombinert med avslutning av fellesferien i månedsskiftet juli/august, ga rekordmange ledige lavprisferier i åtte uker på rad på sensommeren. Prisene holdt seg mellom 500 og 1.000 kroner helt fra starten av august og frem til høstferien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer