11.000 rammet av streiken på Sola

Det er fortsatt ingen løsning i flystreiken.

Publisert
Sist oppdatert

Streiken blant de flyplassansatte ble tirsdag utvidet, og fører til stenging av ytterligere seks lufthavner. Flest rammes ved Stavanger lufthavn Sola, som har rundt 11.000 reisende daglig.

Alle fly til og fra Stavanger lufthavn etter klokken sju tirsdag morgen er innstilt.

De andre flyplassene som tirsdag rammes av streik, er Sandnessjøen lufthavn Stokka, Sogndal lufthavn Haukåsen, Alta lufthavn, Svolvær lufthavn Helle og Leknes lufthavn. Streiken omfatter nå 408 Avinor-ansatte ved 13 flyplasser, og 12 flyplasser er stengt.

Foreløpig kan reisende fra Gardermoen slappe av, men en rekke andre flyplasser er stengt pga. streiken. Foto: Colourbox
Foreløpig kan reisende fra Gardermoen slappe av, men en rekke andre flyplasser er stengt pga. streiken. Foto: Colourbox Vis mer


Frontene er fastlåste i streiken blant LO Stats medlemmer på flyplassene. Det har ikke vært noen ny kontakt mellom LO Stat og Avinor siden det ble brudd i meklingen natt til 16. mai.

- Vi har gjort hva vi kan. Nå er det Avinor som sitter med løsningen for å få slutt på denne streiken, sa informasjonssjef Stein Erik Syrstad i LO Stat til NTB mandag kveld. (©NTB)

Les også: Ingen streik på OSL - ennå


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer