121, 1000 eller 1500?

En innenriks flybillett får du under 500-lappen. Vil du til varmere strøk koster en reise i underkant av 1000 kroner - og kjøper du full pakke med hotell starter prisene under 1500. Det er deilig å være reiselysten i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Ryanair har medvind, og feirer at det har hatt 80 millioner passasjerer med å gi bort 800.000 flybilletter. 25 000 av disse er til og fra Norge.
Ryanair har medvind, og feirer at det har hatt 80 millioner passasjerer med å gi bort 800.000 flybilletter. 25 000 av disse er til og fra Norge. Vis mer


"Gratis" med Ryanair

Ryanair "gir" igjen vekk billetter denne uken - du betaler kun flyskatt på enkelte av destinasjonene. Fra Haugesund reiser du til London fra 121 kroner hver vei, og fra Torp reiser du til Glasgow eller London for 161 kroner.

Billettene kan bestilles fra og med fredag 23. april til 29. april. Reiseperioden er fra 7. mai til 30.juni. Tilbudet gjelder fra Norge mandag, tirsdag og onsdag, og fra Storbritannia tirsdag, onsdag og torsdag.

Når du vel er i London kan du dra videre derfra til en av Ryanairs over 50 europeiske destinasjoner etter samme prinsipp: De spanderer billetten, du betaler flyskatten.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Ryanair ikke anbefaler at du bestiller videre reise med dem, ettersom de kun tar ansvar for at du kommer deg til en destinasjon av gangen.

Er flyet forsinket til London og du mister neste fly, gir de derfor ingen erstatning. Du kan imidlertid sikre en videre reise ved å tilbringe et døgn eller to i London, så er du helgardert - og får både i strandpose og citybag.

 • De billigste flybillettene til varme strøk

 • De ti billigste pakketurene du kjøper nå
 • Norwegian - SAS: 1 - 0

  De nye "Happy-satsene" til SAS Braathens lover billetter innenriks fra 323 kroner én vei. Vi fant tur-retur Oslo-Bergen for 562 kroner og er fornøyd med at selskapet er billigere enn det selv lover.

  Imidlertid viser Norwegian nok en gang at de er billigst på innenriksfly - og vi fant billetter Oslo-Bergen-Oslo til 414 kroner.

  Kun fly eller pakketur?

  Det er en rekke godbiter på lur til deg som foretrekker å finne leke ditt eget reisebyrå. Flybillettene til Syden får du fra 795 kroner. Har du fem hundre kroner til å bruke kan du få full pakke. Her er de aller beste pakketilbudene. Stort billigere enn dette blir det ikke.

  Følg med prisene selv på restplassoversikten. Du kan også bestille varsling på SMS for å sikre deg at du får melding straks det dukker opp gode priser på reiser du ønsker deg.

 • De billigste flybillettene til varme strøk

 • De ti billigste pakketurene du kjøper nå

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer