121, 1000 eller 1500?

En innenriks flybillett får du under 500-lappen. Vil du til varmere strøk koster en reise i underkant av 1000 kroner - og kjøper du full pakke med hotell starter prisene under 1500. Det er deilig å være reiselysten i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

"Gratis" med Ryanair

Ryanair "gir" igjen vekk billetter denne uken - du betaler kun flyskatt på enkelte av destinasjonene. Fra Haugesund reiser du til London fra 121 kroner hver vei, og fra Torp reiser du til Glasgow eller London for 161 kroner.

Billettene kan bestilles fra og med fredag 23. april til 29. april. Reiseperioden er fra 7. mai til 30.juni. Tilbudet gjelder fra Norge mandag, tirsdag og onsdag, og fra Storbritannia tirsdag, onsdag og torsdag.

Når du vel er i London kan du dra videre derfra til en av Ryanairs over 50 europeiske destinasjoner etter samme prinsipp: De spanderer billetten, du betaler flyskatten.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Ryanair ikke anbefaler at du bestiller videre reise med dem, ettersom de kun tar ansvar for at du kommer deg til en destinasjon av gangen.

Er flyet forsinket til London og du mister neste fly, gir de derfor ingen erstatning. Du kan imidlertid sikre en videre reise ved å tilbringe et døgn eller to i London, så er du helgardert - og får både i strandpose og citybag.

 • De billigste flybillettene til varme strøk
 • De ti billigste pakketurene du kjøper nå
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer