14 jobber på 14 dager

Mayliss Blix og venninnen Huenu Solsona ville se New York fra innsiden.

PÅ JOBB I NEW YORK: Huenu Solsona (til venstre) og Mayliss Blix sammen med verdensmester Yuri Foreman, på jobb på legendariske Gleason's Gym i Brooklyn. Foto: Privat/Hueno Solsona og Mayliss Blix
PÅ JOBB I NEW YORK: Huenu Solsona (til venstre) og Mayliss Blix sammen med verdensmester Yuri Foreman, på jobb på legendariske Gleason's Gym i Brooklyn. Foto: Privat/Hueno Solsona og Mayliss Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mayliss Blix og Huenu Solsona er nettopp kommet hjem fra en tre ukers opplevelsesferie i New York. Med unntak av litt powershopping i starten av ferien, har det ikke vært mye tid til sightseeing i The Big Apple. De har nemlig vært på jobb, 24/7, i to uker til ende.

Men hvorfor vil noen bruke ferien sin på å jobbe, og det til og med helt gratis?

– Jeg kom til et punkt hvor jeg ønsket meg noe mer enn vanlige turistferier. Jeg er også veldig glad i mennesker, og man lærer så mye når man er på en sånn tur. Det er enkelt å gjøre i utgangspunktet, og man får opplevelser og minner for resten av livet. Jeg vil absolutt anbefale det for alle, hvis de er på jakt etter noe annerledes, sier Mayliss til DinSide.

Du trenger heller ikke reise så langt som de gjorde for å få en liknende opplevelse, synes Mayliss.

– Tenk å jobbe en dag på Ullared, for eksempel, det måtte jo være fascinerende, sier Mayliss til DinSide.

Vi har testet Ullared som destinasjon. Her kan du se hva vi synes.

Ikke akkurat A4-ferier

Vi har også tidligere skrevet om Mayliss' originale ferieopplevelser. For dette er jenta som ikke akkurat velger charterferie og solsenger. Hun velger heller opplevelser - og nå snakker vi ikke museumsbesøk eller strikkhopping. Hun har tidligere reist to uker i Hongkong uten penger, og har vært på overlevelsestur i en måned på en øde øy i Thailand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer