14.000 kroner i avslag

Langferien ble herjet av byggearbeider og støy, og de fikk penger igjen.

Betongstøv i hele leiligheten ga tilsist prisavslag for klagerne.
Betongstøv i hele leiligheten ga tilsist prisavslag for klagerne. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver vinter reiser mange tusen nordmenn på langtidsopphold til varmere strøk. Kanariøyene, spanskekysten og Kypros er blant de mest populære destinasjonene. Klagerne i denne saken reiste med Solgruppen til Albir, et sted og en leilighet de hadde besøkt med stor glede også året før. Dette oppholdet ble imidlertid ikke som de hadde forventet.

Byggearbeider

En av de vanligste forholdene turister klager på etter charterreiser, er byggearbeider og støy. Så også i denne saken. Klagernes leilighet var full av sementstøv på grunn av byggearbeider på og rundt hotellet, og det var helt umulig å bo i leiligheten. De fikk imidlertid tilbud om en leilighet i et annet hotell. De flyttet dit, men ble svært skuffet over standarden. Ingen havutsikt, ingen sol på balkongen, dårlige møbler og dårlig utstyr. De bodde her i 19 dager, og fikk verken reise hjem eller lete etter alternative bosteder. De ba Solgruppen om å bli løst fra boavtalen og skaffe eget bosted, og det gikk arrangøren med på. Klagerne fikk 14.000 kroner i prisavslag. Ulempen var at de da ikke lenger fikk benytte arrangørens servicetilbud. Derfor vil de ha ytterligere prisavslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer