1.600 kvadratmeter taxfree

Den nye taxfree-butikken på Gardermoen er større og billigere, men fortsatt viser vår minipristest at det er litt rimeligere i Frankfurt.

Publisert
Sist oppdatert

Det er klart for nye taxfree-opplevelser på Gardermoen for reisende i sommer. 12. mai åpnet hovedflyplassen sin nye og utvidede skattefrie butikk for utenlandsreisende, og i løpet av mai har det også kommet til nye spisesteder og andre butikker på OSLs utenlandsterminal.

Rett i butikken

Ingen skal unngå taxfree-butikken etter ombyggingen som nå gir reisende 1.600 kvadratmeter shoppingarealer før gatene ved avreise utland på hovedflyplassen. Straks du passerer kontroll av boardingpass som viser at du skal ut av fedrelandet, er du nesten direkte inne i den nye butikken. Det første besøkende møter er parfymeavdelingen, før de går over i alkohol og godishyllene samt tobakk- og snusområdet.

Større vareutvalg

Etter en lengre ombyggingsperiode med tildels magert vareutvalg og utsolgte produkter, kan nå reisende velge i fulle hyller og flere varer enn tidligere. Det er spesielt parfyme/kosmetikkavdelingen som har fått større plass og flere produkter. Og det gjelder ikke bare for utenlandsreisende. Flypassasjerer på innland kan også etterhvert handle i utvidede kosmetikkhyller med priser som skal tilsvare de på avreise utland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.