20 julegaver på åtte timer

Her er det fullt mulig å gjøre seg ferdig på en dag – vi har vært på storbydagstur.

På Strøget i København finner du lett julegaver til alle på listen din. Og det til en svært hyggelig kronekurs. Foto: Colourbox
På Strøget i København finner du lett julegaver til alle på listen din. Og det til en svært hyggelig kronekurs. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innkjøp av julegaver til familie og venner kan være en påkjenning for både humøret og lommeboka. Setter du av en dag og gjør unna alt sammen, kan du komme godt ut av det.

Vi har vært på storbydagstur til København og kom hjem fullastet med julegaver. Og det er ennå lenge til jul om du har lyst til å prøve selv.

Les også: Er dette årets julegave?

Kortreist og kostnadseffektivt

For å få maks utbytte av storbydagsturen bør du velge en by med kort reisetid og gode avgangstider. Du bør ha 7-8 timer til rådighet i byen. Husk å ta høyde for reisetid til og fra flyplassen. Stockholm, København, London og Berlin er alle gode alternativer. Vi reiste til København med bonusbilletter fra SAS og betalte 262 kroner i gebyr per billett. Det er fremdeles enkelt å få tak i EuroBonus turer til ovennevnte byer før jul, og nå ser det ut som at SAS holder seg på vingene en stund til.

Til disse byene kan du også finne direktereiser til greie førjulspriser ved kjøp av ordinære flybilletter:

En av fordelene med storbydagstur er at du slipper unna kostnadene til hotell. Med dagens prispress på flybilletter er det gjerne hotellregningen som er størst når man drar på helgetur. Med dagstur er kostnadene begrenset til flybillett og transport til og fra flyplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer