20 norske badeland

Her er noen norske badeland, med unntak av BadeFryd og Bø Sommarland som er utendørs vannparker, er de fleste innendørs badeparker.

Publisert
Sist oppdatert

Utendørs vannparker:

BadeFryd

Vannland inne på fonøyelsesparken TusenFryd. Dette er nok ikke det største vannlandet i verden, men dog; Åpent fra 3. juni til 20. august, med en garantert badetemperatur på 25 grader. Sklie, badeelv og plaskebasseng for de minste - sammen med solområde og volleyballbane.

Adresse: Vinterbro, 20 minutter fra Oslo.Priser: Inngangsbillett til TuseFryd påkrevet: 280 kroner for alle over 120 cm., 240 for de mellom 95 og 120 cm., og gratis for alle lavere enn 95 cm. (høysesong)På nett: TusenFryd og BadeFryd

Bø Sommarland

Hit kommer du ikke uten badebuksen. Vannland med blant annet berg- og dalbane i vann og surfebølge - samt tivoli, minigolf, klatrefjell og bilbane for deg som trives best i tørrere element. Åpent fra 10. juni til 20. august.

Adresse: Bø i Telemark.Priser: 255 kroner for voksne, 220 kroner for barn.På nett: Sommarland

Badeland i sør:

Pirbadet

Pirbadet i Trondheim har et areal på 15.000 kvadratmeter, hvorav 10.000 kvadrat er tilegnet vannaktiviteter. Her er stupetårn, velværebasseng, boblebasseng, ungdomsbasseng, bølgebasseng, barnebasseng, idrettsbasseng, helsebad, sklier mm. Pirbadet ligger på havna i Trondheim, med en glassvegg som gir panoramautsikt utover Trondheimsfjorden fra bassengområdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer