2,8 millioners campingluksus

Nyheter og godbiter fra årets campingmesse på Lillestrøm.

Concorde Liner. Imponerende touch-kodelås på døren ...
Concorde Liner. Imponerende touch-kodelås på døren ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er klart for Norges største caravanmesse, på Norges Varemesse på Lillestrøm. Mange av årets nyheter og luksusprodukter innenfor caravan og camping har tatt veien opp fra verdens største messe i Düsseldorf i Tyskland.

Se campingnyhetene fra Düsseldorf

Vi har besøkt den norske campingmessen og sjekket ut noe av det du kan se på Lillestrøm i helga. Du kan se noen av nyhetene samt noe av det dyreste, største og mest luksuriøse i bildespesialen nedenfor.

Blir det mer harry nå ... Sjekk mannebobilen

Årets dyreste

Årets campingmesse dekker tre haller på Norges Varemesse - eller 26.000 kvadratmeter - og er noe mindre enn fjorårets messe. Den dyreste modellen som du kan se på Lillestrøm i helgen, er en Concorde Liner 990ms. Denne bilen, som du også kan se på bildet øverst i artikkelen og på flere bilder i bildespesialen, koster den nette sum av 2,8 millioner norske kroner. Dette er toppmodellen fra Concorde.

- Av Liner-modellen går det 5-6 biler i Norge, fra Sortland i nord via Trøndelag til Vestlandet, forteller Sturle Sand, som er produktansvarlig for Concorde i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer