28 restplassreiser under 2.000 kroner

REISEKUPP: 28 restplassreiser under 2.000 kroner, fra Norge og Sverige. Billigst fra Sverige: Fly til London og Paris for 499 svenske kroner. Billigst fra Norge: Fly til Gran Canaria for 995 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Svenskekuppene ligger en god del lavere i pris enn de norske restplassreisene akkurat nå.

Restplassprisene i denne artikkelen er innhentet 21. januar. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan selv følge utviklingen av restplassprisene i vår restplassliste, som du finner her. Denne oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarling som SMS til din mobiltelefon; les mer om dette her.

Billige svenskereiser

Det oser billig av den svenske restplasslisten for tiden. Nå kan du fly t/r fra Stockholm til London og Paris for 499 svenske kroner, eller til sydendestinasjoner som Hurghada og Agadir for knappe 900 svenske. er du ute etter ferie med bosted inkludert, er det ingen usmak på disse prisene heller; hva med en uke i Agadir for 1.198 svenske kroner, eller en uke på Madeira for 1.295 SEK?

>> Klikk her for 20 svenske billigreiser

Norske sydenkupp

De norske restplassprisene ligger noe høyere i pris enn de svenske akkurat nå, men det kan kanskje friste med flyreise til Gran Canaria for 995 kroner tur-retur, eller en uke på Madeira med hotell inkludert for 1.795 kroner?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.