30 grader og sol

I siste fellesferieuke klinker sommerværet til veldig mange steder i landet.

Finn frem solbrillene, for nå kommer finværet! Foto: Colourbox
Finn frem solbrillene, for nå kommer finværet! Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i siste uke av fellesferien, og etter en lengre periode med ganske ustabilt vær de fleste steder, ser det ut til at solkremen og badebuksen kommer til nytte igjen. Det viser yr.nos langtidsvarsel.

30 grader til helgen

Aller best blir været for de som befinner seg i en av Norges tre største byer, Oslo, Bergen og Trondheim. Her snakker vi strålende sol og temperaturer på rundt 30 grader!

Oslo-området

Folk som befinner seg i osloområdet kan vente seg stigende temperaturer utover uken. Det hele topper seg med 29 grader og knallsol på fredag. De varme temperaturene holder seg, men det vil bli overskyet på søndag.

Innlandet øst

På Lillehammer meldes det også om flott sommervær. Sol og strålende frem til lørdag, og temperaturer opp mot 26 grader. Søndag blir det skyet, men varmen fortsetter, og neste mandag blir det sol igjen.

Vestfold og Sørlandet

I Vestfold og på Sørlandet kommer også solen frem, selv om det ikke blir like høye temperaturer som i Oslo-området. Men mellom 20 og 23 grader frem til fredag kan man vel ikke klage på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer