30 grader og sol

I siste fellesferieuke klinker sommerværet til veldig mange steder i landet.

Finn frem solbrillene, for nå kommer finværet! Foto: Colourbox
Finn frem solbrillene, for nå kommer finværet! Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i siste uke av fellesferien, og etter en lengre periode med ganske ustabilt vær de fleste steder, ser det ut til at solkremen og badebuksen kommer til nytte igjen. Det viser yr.nos langtidsvarsel.

30 grader til helgen

Aller best blir været for de som befinner seg i en av Norges tre største byer, Oslo, Bergen og Trondheim. Her snakker vi strålende sol og temperaturer på rundt 30 grader!

Oslo-området

Folk som befinner seg i osloområdet kan vente seg stigende temperaturer utover uken. Det hele topper seg med 29 grader og knallsol på fredag. De varme temperaturene holder seg, men det vil bli overskyet på søndag.

Innlandet øst

På Lillehammer meldes det også om flott sommervær. Sol og strålende frem til lørdag, og temperaturer opp mot 26 grader. Søndag blir det skyet, men varmen fortsetter, og neste mandag blir det sol igjen.

Vestfold og Sørlandet

I Vestfold og på Sørlandet kommer også solen frem, selv om det ikke blir like høye temperaturer som i Oslo-området. Men mellom 20 og 23 grader frem til fredag kan man vel ikke klage på.

Snart blir det endelig isvær igjen!            Foto: Colourbox
Snart blir det endelig isvær igjen! Foto: Colourbox Vis mer


Sørvestlandet

I Stavanger blir det også finvær denne uken. Torsdag blir det sol og 20 grader, og deretter stiger temperaturene til 23-24 grader i løpet av helgen, og det blir delvis skyet vær.

Bergen

Selv bergenserne kan vente seg finvær denne uken. Fra onsdag blir det 18 grader og sol, og utover det stiger temperaturene betraktelig. Fredag blir det 25 grader og knallsol, og lørdag, hold deg fast, blir det skyfri himmel og 28 grader!

Nordvestlandet

I Ålesund er det også meldt ganske bra vær, selv om det ikke blir så veldig høye temperaturer. Torsdag til lørdag blir det sol og 16 til 20 grader.

Moldensere kan derimot glede seg til sol fra torsdag til tirsdag, og opp mot 30 grader på lørdagen!

Trondheim

I Midt-Norge kan folk også ta frem solkremen. Torsdag er det meldt 24 grader og sol, og i helgen topper det seg med opp mot 31 grader.

Nordland

Lenger nord ser det ikke så lyst ut. I Bodø blir det regn frem til torsdag, men fredag blir det sol og 16 grader, lørdag stiger temperaturen til 19 grader, og søndag er det meldt 22 grader, selv om det da vil snike seg inn noen skyer.

Folk i Narvik kan vente seg bedre vær. Fra fredag kommer solen frem, og det vil bli fint vær og temperaturer opp mot 26 grader til og med mandag neste uke.

I Tromsø ventes omtrent samme vær som i Bodø, bortsett fra at tromsøværingene må vente helt til lørdag før solen kommer frem. Men da blir det også 18-20 grader, og det gode været holder seg til mandag.

Sjekk værutsiktene der du befinner deg på yr.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer