30 topp spisesteder i Oslo

Michelinguiden anbefaler trevde av Tigerstadens spisesteder.

30 topp spisesteder i Oslo
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ut og spise i Oslo? Du har nok av steder å velge mellom. I hovedstaden får du servert mat fra alle verdenshjørner og til alle slags priser. Noen er veldig bra, noen er bra, noen er ikke bra i det hele tatt. Så hvordan skal du velge rett?

Vi sjekket Michelinguiden og hvilke anbefalinger den har for restauranter rundt om i Oslo. Den verdenskjente restaurantguiden anbefaler faktisk 30 spisesteder i Oslo. Kriteriene for å oppnå en anbefalning fra Michelinguiden er at maten, atmosfæren, servicen og prisene skal være bra. For i det hele tatt å få besøk av Michelinguiden må restauranten ha høy standard på kjøkkenet.

Hele seks av dem har fått en michelinstjerne, noe som betyr matopplevelser på høyt nivå. En restaurant har mottatt Bib Gourmand-merket, som betyr at stedet serverer bra gourmetmat til hyggelig pris, og veldig mange anbefales som komfortable restauranter verdt et besøk.

Slik er merkingen

Bestikkmerket: Gafler og kniver. Gis til alle restauranter som har fått besøk av Michelinguiden. Rangeringen er fra en til fem. Et bestikkmerke betyr "Ganske komfortabel restaurant", fem merker betyr "Luksuriøs restaurant".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer