Familieparkene:

3000 kroner for én dag

Her kan pengene komme til å fly i ferien.

IKKE DYREST: Liseberg er dyrere enn Astrid Lindgrens Verden, men langt billigere enn Tivoli i København. Foto: Odd Roar Lange
IKKE DYREST: Liseberg er dyrere enn Astrid Lindgrens Verden, men langt billigere enn Tivoli i København. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være smart å starte planleggingen av sommerferien i god tid. Særlig dette året, med høyere priser enn på lenge. Planlegger du smart så er det mye penger å spare.

Det blir dyrt

Dersom et besøk til et av Skandinavias største familieparker inngår i planene så er det grunn til å beregne et godt innhogg i feriebudsjettet for de fleste.

Vi har sett nærmere på noen av prisene, og regnet ut hva det i norske kroner vil koste for to voksne og ett barn over skolealder og ett barn på 5-6 år.

Prisene er for et dagskort med muligheter til å kjøre de ulike attraksjonene i juli, kjøpt på nett.

Slik kan du spare

Det er mulig å spare en god del penger dersom man bruker noen av disse triksene.

Vurdere å reise før eller etter høysesongen. Prisene er noe lavere da. Du bør også sjekke rabattordninger knyttet til medlemskap i så som boligbyggelag, bilorganisasjoner, fagforeninger, bonuskort og liknende.

Dag to er ofte mye billigere enn første dag. Husk å bestille dette samtidig, og gjør alltid kjøpene via nett ikke i billettlukene i familieparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.