Familieparkene:

3000 kroner for én dag

Her kan pengene komme til å fly i ferien.

IKKE DYREST: Liseberg er dyrere enn Astrid Lindgrens Verden, men langt billigere enn Tivoli i København. Foto: Odd Roar Lange
IKKE DYREST: Liseberg er dyrere enn Astrid Lindgrens Verden, men langt billigere enn Tivoli i København. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være smart å starte planleggingen av sommerferien i god tid. Særlig dette året, med høyere priser enn på lenge. Planlegger du smart så er det mye penger å spare.

Det blir dyrt

Dersom et besøk til et av Skandinavias største familieparker inngår i planene så er det grunn til å beregne et godt innhogg i feriebudsjettet for de fleste.

Vi har sett nærmere på noen av prisene, og regnet ut hva det i norske kroner vil koste for to voksne og ett barn over skolealder og ett barn på 5-6 år.

Prisene er for et dagskort med muligheter til å kjøre de ulike attraksjonene i juli, kjøpt på nett.

Slik kan du spare

Det er mulig å spare en god del penger dersom man bruker noen av disse triksene.

Vurdere å reise før eller etter høysesongen. Prisene er noe lavere da. Du bør også sjekke rabattordninger knyttet til medlemskap i så som boligbyggelag, bilorganisasjoner, fagforeninger, bonuskort og liknende.

Dag to er ofte mye billigere enn første dag. Husk å bestille dette samtidig, og gjør alltid kjøpene via nett ikke i billettlukene i familieparken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer