31.743 i prisforskjell

Billigst og dyrest til Rio de Janeiro.

Publisert
Sist oppdatert

Nettreisebyrået Ebookers kom opp med de rimeligste flybillettene til Rio de Janeiro, 15.490 skulle byrået ha for billetter på to avganger, 27. april – 4. mai og 24. juni - 24. juli. Og spranget fra billigst til dyrest er stort: 31.743 kroner mer koster den dyreste billettpakken.

DinSides reiseredaksjon følger reiseprismarkedet jevnlig og i var det Portugal-billettene som ble pristestet.

Ungdomsbilletter ikke billigst

Ungdom- og studentreisbyrået Kilroy Travels markedsfører seg som best på pris. Men det skulle ikke mer enn et nettreisebyrå til for å slå dem på pris. Nettreiesbyrået Ebookers tilbyr nøyaktig de samme billettene til Rio som Kilroy Travels, men Ebookers-billettene er 70 kroner billigere.

- Kilroy Travels har den samme tilgangen til plasser og tilbud som andre flybilletter, men pristilbudet er varierer hele tiden, sier Lise Haugan, markedsansvarlig i Kilroy Travels Norway AS til DinSide. - Plutselig kan det bli frigitt plasser eller det kommer avbestillinger.

Haugan anbefaler reisende om å sjekke flere prisene flere ganger:

- Hvis man har tålmodighet og er litt fleksible på avreisedatoer, kan man få billigere billetter. Og er man ikke fornøyd med den prisen man har fått oppgitt, kan det lønne seg å søke på nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer