4. runde – mat

Maten er en stor del av ferieopplevelsen. Gryte eller tapas?

Publisert

Kanariøyene

Den aller mest kjente spanske matretten er tapas - deilige småretter bestående av for eksempel reker, kjøttboller, snegler og skinke. Gjerne servert med små kanariske poteter som spises med skallet på. En deilig smaksopplevelse. I tillegg kan du faktisk få tak i retter fra all verdens kjøkken på de fleste reisemålene på Kanariøyene. Stort og bredt utvalg!

Egypt

Valgmulighetene er desto mindre i Egypt. På de største hotellene kan du få tak i kontinentale retter, men i all hovedsak er det typisk arabisk mat som gjelder. Fellesnevneren for de aller fleste rettene er Cous-cous en salgs grynaktig rett som brukes i forbindelse med gryteretter. Spennende for deg som vil utforske den arabiske matkulturen, men ikke fullt så hyggelig for deg som er mindre vant til eksotiske retter. Du vil nok gjerne ha et bredere tilbud. I tillegg er det faktisk svært dyrt om du vil kose deg med litt vin til maten. Regn med at hundrelappene flyr fort om du satser på edle dråper i glassene.

Vinneren

Vi gir ett poeng til Kanariøyene denne runden ettersom du på Kanariøyene kan få spennende matopplevelser samtidig som det finnes et bredt tilbud av smaksopplevelser fra andre deler av verden i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer