453 strandfavoritter

Den britiske "The good beach guide 2004" er klar, og her finner du 453 gode strender i Storbritannia.

På Jersey er ti strender anbefalte etter retningslinjene i The Good Beach Guide.
På Jersey er ti strender anbefalte etter retningslinjene i The Good Beach Guide. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

800 strender har vært med i vurderingen, og av disse anbefales nå 453 strender for god kvalitet på badevannet. Planlegger du en ferie i Storbritannia i sommer, kan du bruke guiden for å finne ut hvor badevannet er bra, og for å se hvilke fasiliteter de ulike strendene byr på. For eksempel oversikt over kafeer, parkering, offentlig transport og sikkerhetstilbud.

Ekstern lenke

 • The good beach guide
 • Flest i England

  Drøyt halvparten av de anbefalte strendene ligger i England. I år kan du finne tips om hele 278 godkjente badesteder i dette området.

  Strandguiden publiseres av The Marine Conservation Society - MCS. Dette er en ideell organisasjon som arbeider med å beskytte havsmiljøet og dyrelivet her. De samarbeider med lokale myndigheter og andre miljøorganisasjoner for å sette sammen guiden.

  Kravene til en anbefalt strand

  For at en strand skal bli anbefalt, må vannkvaliteten være bedre enn visse grenseverdier som er satt i forhold til bakterienivå, og stranden må ikke være utsatt for kontinuerlige kloakkutslipp.

  Les også om Brighton - Londons badeby

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer