5 grunner til å reise i 2002

Fra Salt Lake City til Göteborg - her er gode grunner til å reise i vår.

Publisert
Sist oppdatert

Du trenger kanskje ikke de helt store grunnene til å reise, men her er fem for de første månedene i år. Fra fjerne filmkulisser og gigantiske sportsfester til mer nærliggende bryllupsfeiringer.

Olympisk i USA

For deg som velger swix, polvotter og skøytejern fremfor palmesus og sand, er årets store reisemål Salt Lake City. Den amerikanske byen er vertskap for de olympiske vinterlekene fra 8. - 24. februar i år. Med unntak av kunstløp, er ikke vinteridrett av de store publikumsmagnetene i USA, så det er fortsatt greit å skaffe billetter. Du kan også kjøpe billetter på nettauksjon.

Olympiatoppen forventer en medaljehøst på linje med Lillehammer i disse vinterlekene. De heteste øvelsene sett med norske øyne er blant annet kulekjøring med Kari Traa, klassisk damelangrenn med Bente Skari, 1.500 meter skøyter med Ådne Søndrål, skiskyting og kanskje spesiallangrenn med Ole Einar Bjørndalen. I spesiallangrenn, alpint og snowboard er det flere norske medaljekandidater, både på herre- og damesiden.

Mer informasjon på OL-arrangørenes egne sider.

Shoppinggalskap i Dubai

Ikke før har sportsentusiastene fått sitt, før de shoppinggale kan kaste seg ut i verdens største handlefest. Dubai med sine minimale skatter, oljemilliardærer og gigantiske basarer og shoppingsentre tilbyr noe av verdens beste shopping. Og aldri er mulighetene for å gjøre kupp større enn i mars, når det for syvende gang er tid for Dubai Shopping Festival. Gull, parfyme, mote og elektronikk venter på deg i mer enn 2.500 butikker. I fjor besøkte flere enn 2.5 millioner mennesker festivalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer