5. runde – Uteliv

En av de mest markante forskjellene mellom Egypt og Kanariøyene kom til uttrykk i femte runde.

Publisert

Kanariøyene

Et eneste stort gyngende diskotek er en ganske god beskrivelse på Playa del Inglés og utelivet generelt på Kanariøyene. Grisefester og døgnåpne diskoteker i hundretall.. Sprit, øl og vin har en fellesnevner – det er billig og lett tilgjengelig. Mange hundre diskoteker gir deg mulighetene til å danse natten lang – og enda litt til. Kanariøyene har ikke så mye å by på hva gjelder severdigheter, men når det kommer til fornøyelseslivet er tilbudet nesten ubegrenset.

Egypt

Alkoholservering i Egypt og Hurghada er definitivt mye mindre utbredt enn på Kanariøyene. Det hele har selvfølgelig med kultur og religion å gjøre. Dette har medført at de fleste diskoteker og utesteder ligger i tilknytning til hotellene. Egypterne selv har et helt annet forhold til alkohol, enn hva øltørste nordmenn på ferietur har. Antall utesteder kan ikke sammenlignes med utvalget på Kanariøyene.

Vinneren

Reiser man på ferie for å nyte utelivet, vil de aller fleste få mer ut av ferien ved å velge en av Kanariøyene. Ett poeng til de festglade ringrevene på Kanariøyene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer