5-stjerners skilsmisse

Tilbyr skilsmisse på tre dager på hotell.

SKILLES PÅ HOTELL: I Nederland kan par nå få tre-dagers-skilsmisse på hotell. Ingen av parene har imidlertid så langt valgt å dele rom. Foto: Colourbox.com
SKILLES PÅ HOTELL: I Nederland kan par nå få tre-dagers-skilsmisse på hotell. Ingen av parene har imidlertid så langt valgt å dele rom. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange i reisebransjen tjener godt på de gifteklare. Aktørene stiller gjerne med både bryllupslokaler, brudesuiter, bryllupsbanketter og bryllupsreiser for den som vil kjøpe seg til drømmebryllupet. Mindre fokus er det på det som etter noen år dessverre følger for flere av disse parene, nemlig skilsmissen.

Les også: Brudeparet får de dyreste gavene

Gjelder svært mange

Bare i fjor tok 10.200 ektepar ut skilsmisse, mens 11.700 ble separert. Så dermed er det ikke så merkelig at enkelte også ser et marked i skilsmissene. Men det er jo ikke spesielt vanlig å avholde skilsmissefester og skilsmissereiser, så hva er det nederlandske Jim Halfens tilbyr med sitt Divorce Hotel?

Han mener ifølge The World at par som ser seg i stand til å foreta en skilsmisse i en form for vennskapelighet utenfor domstolene, skal kunne gjøre dette på tre dager med flere typer hjelpere rundt seg, på et firestjerners eller femstjerners hotell. Tjenesten Halfens markedsfører, inkluderer meglere, sorenskrivere, advokater og økonomieksperter.

Les også: Oppfordrer kvinner til å kreve kompensasjon av mannen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer