5 tips til deg som skal reise fra Gardermoen

Du blir ikke alene i avgangshallen dersom du skal ut å fly i påska. Disse tipsene kan komme godt med!

AVREISE GARDERMOEN? Oslo Lufthavn melder om drøye 93.000 reisende fredag, som er nesten «all time high». - Beregn litt ekstra tid, oppfordrer de. Kanskje vil du benytte anledningen til å teste ut disse nye sikkerhetsslusene i avgangshallen? Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
AVREISE GARDERMOEN? Oslo Lufthavn melder om drøye 93.000 reisende fredag, som er nesten «all time high». - Beregn litt ekstra tid, oppfordrer de. Kanskje vil du benytte anledningen til å teste ut disse nye sikkerhetsslusene i avgangshallen? Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påske er reisetid for mange - og det er klart for påskeutfart både på vei og i lufta. Skal du reise fra Gardermoen de nærmeste dagene, er du ikke alene. Ifølge kommunikasjonssjef ved Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen, er torsdag (i dag) og fredag de travleste dagene på hovedflyplassen.

Fredag blir det desidert mest trafikk, da er det forventet kun noen tusen passasjerer unna «all time high»: Det er cirka 93.000 som skal ut å reise via Gardermoen fredag.

LES OGSÅ: Det bygges på Oslo Lufthavn. Vi har fått en sniktitt, og gir deg en rundtur!

Beregn ekstra tid!

Skal du ut å fly i dag eller i morgen, anbefales du derfor å beregne deg litt ekstra tid:

- Folk må beregne litt ekstra tid enn normalt, fordi det er så mange mennesker som skal ut å fly og det er fare for litt lengre køer. Så for sin egen sjelefreds skyld, bør de beregne litt ekstra tid, oppfordrer Westher Andersen.

Lørdag er det imidlertid rolig - og ifølge Westher Andersen ligger det an til vanlig trafikk resten av påska.

- Det har vært en fin flyt hittil i dag, sier han til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer