50.000 danser i Oslos gater

I helgen erobrer klubbfolket Oslos gater. Gjør deg klar for å ta av med SommerParade 2003.

Klubbfolket rister gjennom Oslo.

Foto: SommerParade.no
Klubbfolket rister gjennom Oslo.

Foto: SommerParade.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anti-rasisime- og sexisme, kreativitet, likeverd, glede og toleranse. SommerParadens omkved minner ikke så lite om speiderbevegelsen, men der hvor speideren ifører seg stramme skjorter, svinger paradefolket seg i minst mulig.

Nytt konsept

SommerParadens arrangører antar at vel 50.000 mennesker er med på musikkarrangementet i år. I fjor var hele 30.000 mennesker med da paraden dundret gjennom gatene. Man antar at arrangementet blir større i år.

- I år har vi også satt i stand et nytt arrangement, ElektroLytt, en festival med elektronisk musikk. Dette er veldig spennende og vi anbefaler alle å komme å se, inviterer pressetalsmann i SommerParaden, Trond Aleksander Tune.

Elektroytt starter allerede den 23. juli – på klubben Blå – og varer frem til fredag. SommerParaden ønsker å hente frem ny musikk fra inn- og utland, og lover musikkelskerne mange overraskelser. Du kan kjøpe dags- eller tredagerspass til arrangementene til henholdsvis 150 og 300 kroner.

Alt om ElektroLytt

Tid og sted

Lørdag formiddag er bare å ta kle på seg tigerpelsen, eventuelt ta den av, og kaste seg seg på en av 13 flåtene som venter på Jernbanetorget. Festen starter klokken 1200 med DJs og dansere som pisker opp partystemingen. To timer senere begynner flåtene ferden opp mot Rådhusplassen. Det er beregnet to timers marsj akkompagnert av DJs og dansere, men vel fremme på Rådhuplassen er det full rulle frem til klokken ti på kvelden. Etterpå kan du feste videre på Oslos klubber. I fjor var det hele 27 arrangementer fordelt på 16 klubber, og det er intet som tyder på at det ikke blir like moro også i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer