50.000 kroner - tre reiser

Du har 50.000 kroner og muligheten til å reise… Hva ville du ha gjort - hvor ville du har reist? Vi gir deg tre vidt forskjellige alternativer som spenner fra en uke til ett år, og som alle kan gi livets største reiseopplevelse!

Publisert

Tenk deg at du har 50.000 kroner til overs. Disse skal du bruke til en reise. Drømmereisen! Vi gir deg tre vidt forskjellige forslag som gir deg mulighet til å reise i alt fra én uke til ett helt år. Alle alternativene bør gi den reiseglade minner for livet…

Kort og eksklusivt… Cruise på verdens største cruiseskip

Mye penger og dårlig tid? Vil du ha det stort, eksklusivt, slippe de helt store fysiske anstrengelsene, men likevel se mye? Selv med sjøskrekk kan et cruise være tingen. Det delvis norskeide Royal Carribean Cruiseline sjøsatte like før jul verdens største cruiseskip. Voyager of the Seas ble døpt av skøytestjernen Katarina Witt i november, og seiler nå i det vestlige Karibien. Hver søndag hele året rundt går den store "damen" fra Miami til Haiti, og Jamaica til Mexico på ukelange rundturer.

Skipet har en egen skøytebane, teater, kasino og bibliotek foruten selvfølgeligheter som butikker, restauranter, fitnessenter, svømmebasseng og soldekk.

To personer på luksusrom i klassen Superior Ocean View Suite, må ut med omkring 30.000 kroner for én uke i Karibien på denne luksuskrysseren. Da er måltider, underholdning og aktiviteter inkludert. Du kan altså trene, skyte leirduer, spille bingo, lage isskulpturer, smake vin… Alt hører med, og om bord i et cruiseskip skjer det noe hele tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer