5.209 personer fikk ønsket oppfylt

Facebook-aksjonistene er mange. Denne gangen fikk flypassasjerene til og fra Molde ønsket sitt oppfylt.

Foto: Olav Stendal
Foto: Olav Stendal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegian til Molde Lufthavn, Årø heter Facebook-gruppen med 5.209 medlemmer. De hevder å være den største aksjonen på fjesboka for nye flyruter med Norwegian, og begrunner sine ønsker at konkurransen bør gi lavere priser.

... så lenge det kun er ett flyselskap på strekningen er prisene på et alt for høyt nivå sammelignet med feks Vigra lufthavn ved Ålesund, der både Norwegian og SAS flyr til Oslo. Gjennomgående er det flere hundre kroner å spare på en flybillett ved å fly tur-retur til Oslo fra Vigra sammenlignet med å fly tur retur fra Årø til Oslo.

Også aksjonsgruppen for ruter med Norwegian til Haugesund, fikk en gladnyhet nå når selskapet også åpnet ruter dit. Denne aksjonsgruppen har 2.598 medlemmer.

Det er ikke første gang Facebook-aksjonister har fått viljen sin (selv om vi ikke skal si at det er dette som er grunnen for Norwegians valg).

Ikke første gang

- Vi har funnet at det er grunnlag for å ta opp konkurransen med SAS på Molde, sier Anne-Sissel Skånvik i følge RBnett.no. Beslutningen betyr at Norwegian vil være tilbake på Årø etter seks års fravær. I 2003 fløy Norwegian en kort periode daglig en rundtur Oslo-Molde-Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer