595 kroner tur-retur

Fly til Tenerife for 595 kroner, eller få en uke med hotell inkludert for 1.498 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Tilbudene i denne prisoversikten er innhentet fredag 20. januar. Restplasser er ferskvare, så vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på priser og tilbud med vårt restplassøk, som oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplasser som sms til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Sydenkupp

Fly til Tenerife for 595 kroner, eller få en uke med hotell inkludert for 1.498 kroner. Dette er noen av restplasstilbudene i ukens liste. Du kommer deg også til Gran Canaria eller Lanzarote for under tusenlappen, men det er kun fly. Vil du ha bosted inkludert, kan du få ukesturer til de fleste kanariske øyene for under 2.000 kroner. Og fra Ålesund kan du faktisk få to uker på Tenerife for 2.295 kroner.

>> Ukens beste sydenkupp

Storbypriser

Er du mer sulten på januarsalg i storbyen, er det gode muligheter for å få en storbytur for under 2.000 kroner. Du kan få fire dager i Berlin for 1.602 kroner, eller til byer som Paris, Budapest, Praha, London, Milano og Glasgow for under 2.000 kroner.

>> Storbykupp

>> Klikk her for å komme til vårt restplassøk

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer