Gresk strandbar med sjokkregning:

- 6000 kroner for to drinker og snacks

Mor og datter hadde tatt seg en pause fra den greske sola mens de koste seg med en mojito og litt krabbeklør. Så kom regninga.

MYKONOS: Det greske ferieparadiset Platis Gialos på Mykonos ble litt i dyreste laget for to amerikanske turister. Nå får det rettslige følger. Foto: Shutterstock/NTB
MYKONOS: Det greske ferieparadiset Platis Gialos på Mykonos ble litt i dyreste laget for to amerikanske turister. Nå får det rettslige følger. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den greske øya Mykonos er en av de største trekkplastrene for solhungrige turister. Mange nordmenn har for lengst forelsket seg i de flotte strendene, den gode maten og det yrende nattlivet.

Dette var også det som hadde lokket amerikanske Brenda Moulter og hennes 19 år gamle datter Kaylea til å legge ferien til den greske perla.

Men da de tok turen til stranda Platias Gialos, fikk Hellas-turen et kraftig skår i gleden.

Dyrt besøk

Ifølge Moulton startet det hele da de passerte strandbaren DK Oyster Bar.

- En ansatt ved en av restaurantene i Platis Gialos hoppet foran oss og gjentok iherdig «Sitt her! Sitt her!», forteller Moulton til den greske avisa θEMA.

Etter å ha latt seg overtale til å sette seg ned ved et av bordene, bestilte de hver sin mojito-drink og en tallerken med krabbeklør. Da de fikk servert regninga, stivnet de i stolene sine:

To drinker og snacks skal ha kostet 520 euro (rundt 5200 kroner). I tillegg var det angivelig lagt på et «obligatorisk» tips-tillegg på solide 80 euro (800 kroner).

Samlet pris skal med andre ord ha kommet på solide 6000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer