60.000 hotell online

I vår serie Godt på nett tar vi denne gangen for oss nettstedet all-hotels.com - det perfekte hjelpemiddel for deg som er på jakt etter overnatting.

Når du har funnet hotellet ditt er det enkelt å bestille online!
Når du har funnet hotellet ditt er det enkelt å bestille online! Vis mer
Publisert

Det finnes et hav av forskjellige nettsteder som gir deg oversikt over hotell. Vi har lett og prøvd, og funnet frem til en god side for deg som ønsker alt samlet på ett sted. Vi presenterer all-hotels.com.

Grunnlagt i Skottland

Nettstedet som opprinnelig ble grunnlagt i Edinburgh i Skottland i 1997 er i dag blitt verdens største reservasjonssystem for hotell online. Nettstedet ble startet av Richard Irwin og Nick Eckert. Målet for gründerne var å gi alle hotell, også de små, muligheten til å få inn bestillinger elektronisk via nettet.

Over 60.000 hotell i databasen

All-hotels.com har klart å samle over 60.000 hotell i sin database. Her finner du oversikt over hotell i Kina så vel som i Sandnessjøen. Du bruker en lettfattelig navigering i jakten etter ditt overnattingssted. Du starter med et verdenskart og kan så klikke deg videre på veien mot din endelige destinasjon. Starter du med Europa kan du for eksempel klikke deg inn mot Østerrike. Du får da en oversikt over regionene i landet, gjør dine valg via klikk og til slutt står du igjen med et knippe linker over byer og småsteder som har overnattingssteder klare for deg. Kanskje blir det overnatting på en liten bierstube? Vi har testet og fikk selv på de minste steder opp gode oversikter over hvilke hotell som finnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer