80 prosent rabatt

Thai-hoteller sliter som følge av SARS, og ønsker å lokke turister i lavsesong. Klarer de det med 80 prosent rabatt?

Publisert
Sist oppdatert

Fra budsjettlosji til femstjerners. 200 hoteller i alle kategorier tilbyr 80 prosent prisavslag i juni - juli i Thailand. Frister det med et besøk i lavsesong, kan du altså gjøre et bo-kupp.

41 prosent nedgang

Thailand har fått et kraftig tilbakeslag i turismen etter utbruddet av SARS i Asia. Selv om landet ikke er spesielt rammet, eller ligger i WHOs liste over advarsler, ser de likevel 41 prosent færre turister til hovedflyplassen i Bangkok i april i år sammenlignet med året før. Reisenæringen responderer med å gi rabatter på hotellovernattinger. Noe av formålet er å lokke flere lokale turister, men det betyr ikke at ikke du kan nyte godt av slike prisavslag. Dette melder Bangkok Post.

Skroll ned for mer

Messepriser

Rabattprisene tilbys i forbindelse med en reisemesse 5-8 juni. Hotellprisene vil spenne fra 599 til 2.999 baht (120 til 600 kroner) per natt. Andre hoteller gir ikke rabatt, men tilbyr ekstratjenester som SPA.

Det er ikke bare hotellene som selger ut til lavpris. Thai Airways selger også innenlandsbilletter med 25 prosent rabatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer