80 prosent rabatt

Thai-hoteller sliter som følge av SARS, og ønsker å lokke turister i lavsesong. Klarer de det med 80 prosent rabatt?

Publisert
Sist oppdatert

Fra budsjettlosji til femstjerners. 200 hoteller i alle kategorier tilbyr 80 prosent prisavslag i juni - juli i Thailand. Frister det med et besøk i lavsesong, kan du altså gjøre et bo-kupp.

41 prosent nedgang

Thailands turistindustri sliter, og flere hoteller tilbyr rabatter i sommer. Foto: Lars Brubæk
Thailands turistindustri sliter, og flere hoteller tilbyr rabatter i sommer. Foto: Lars Brubæk Vis mer


Thailand har fått et kraftig tilbakeslag i turismen etter utbruddet av SARS i Asia. Selv om landet ikke er spesielt rammet, eller ligger i WHOs liste over advarsler, ser de likevel 41 prosent færre turister til hovedflyplassen i Bangkok i april i år sammenlignet med året før. Reisenæringen responderer med å gi rabatter på hotellovernattinger. Noe av formålet er å lokke flere lokale turister, men det betyr ikke at ikke du kan nyte godt av slike prisavslag. Dette melder Bangkok Post.

Skroll ned for mer

Messepriser

Rabattprisene tilbys i forbindelse med en reisemesse 5-8 juni. Hotellprisene vil spenne fra 599 til 2.999 baht (120 til 600 kroner) per natt. Andre hoteller gir ikke rabatt, men tilbyr ekstratjenester som SPA.

Det er ikke bare hotellene som selger ut til lavpris. Thai Airways selger også innenlandsbilletter med 25 prosent rabatt.

Ekstern lenke:
Her finner du messesidene, men vi advarer - engelskversjonen er ytterst mangelfull idet vi tester sidene:

 • Amazing Grand Sale
 • Thailand

  Er du redd for å reise til Thailand? (Avsluttet)
  Nei(77%) 484
  Ja(15%) 96
  Uaktuelt uansett(7%) 45
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


  Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer