930 luksusmil på skinner

Togruten fra Moskva til Vladivostok har hatt et frynsete rykte, men nå kan du reise ruten i ren luksusstil.

Publisert
Sist oppdatert

Den krysser åtte tidssoner og er 928,8 mil lang. Togruten mellom Moskva og Vladivostok er en av de store togreisene i verden. Men på grunn av et heller frynsete rykte hva gjelder overnatting, mat og hygiene om bord i vognsettene, har ikke togruten blitt den magneten for opplevelsessugne turister som strekningen har potensial til å bli. Har du litt mer enn grunnleggende krav til reiseforholdene, har du til nå valgt andre skinneganger. Dette er imidlertid forandret.

>> SE BILDENE fra den nye transsibirske togluksusen

Golden Eagle - ny transsibirsk standard

Syv år og 135 millioner kroner har omformingen av togsettene krevd. The Golden Eagle Trans-Siberian Express består av 21 nye vogner, hvorav 12 er sovevogner. På gullklasse er det egne dusjer, aircondition, garderobeplass, gulvvarme, plasmaskjermer, CD- og DVD-spillere samt dempet belysning. Togene har også en sølvklasse med stort sett samme tilbud, men trangere kabiner.

Enveis tur med gullklasse koster fra 6.795 pund (82.550 kroner) i dobbelkabin, på sølvklasse starter prisen på 5.495 (66.760 kroner) pund. Prisene inkluderer overnatting, all mat og drikke samt ekskursjoner underveis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer