98 sære hoteller

Drømmer du om å bo i tretopper? Ha en øy for deg selv? Eller sove under vann? De særeste hotellene i verden kan være løsningen.

Publisert
Sist oppdatert

Bungalower på stranden har kanskje mistet noe av glansen for mange den siste tiden. Men det finnes alternativer for den som vil bruke noen av feriedagene til å bo unikt. Enden du vil bo i iglo, slott, under vann eller oppe i tretopper. Her er guiden til noen av verdens mest sære og uvanlige hoteller.

 • Her kan du se bilder fra noen av hotellene
 • Trehytte i indisk regnskog

  Økologisk turisme og trehytter synes å gå hånd i hånd. I indisk regnskog i Kerala kan du overnatte høyt oppe i trærne for omkring 1.300 kroner per døgn. Her dominerer lokale materialer og håndverksteknikker og økologisk tankegang. Her skal ingen dieselgeneratorer forstyrre nattesøvnen eller ødelegge regnskogluften. Energi produseres blant annet av sol og kumøkk!

 • Green Magic Nature Resort
 • På skinner i Alaska

  I nostalgiske togvogner kan du bo nostalgisk på 122 meter med skinner i Alaska. Originale togsett er gjort om til dobbeltrom der du kan overnatte for 115 til 150 dollar, og det finnes vogner med plass til flere. Noen av rommene er suiter som fyller en hel vogn. Rommene har navn som Golden Nellie, Gold Mine og CanCan og dekoren er unik for hvert rom. Dekorasjonen er supernostalgisk med rysjer, småblomstrede stoffer, gullbrokader og andre elementer som skal trekke tankene tilbake til det ville vesten og nybyggerromantiske ideer fra 1800-tallets Amerika.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer