Absolutt budsjett

DinSide skriver jevnlig om hvordan reise billig. Her finner du tipsene.

Absolutt budsjett
Publisert
Sist oppdatert

Shopping for de gjerrige

Dublin, Barcelona, London, København og Stockholm. Reis, kjøp og smil hele veien til banken. Vi viser deg hvor og hvordan.
Les mer

Absolutt budsjett

Verdens billigste land

FERIER BILLIG: Fra 530 til 2.100 kroner natten. Sjekk hvor du bør reise for å få mest for pengene, og hvilke steder du bør styre unna.
Les mer

Absolutt budsjett

Sy pakkereisen selv, reis mye billigere

BUDSJETT: Barnefamilien sparer nesten 11.000 kroner på å booke ferien selv fremfor å kjøpe ferdig charterreise. Her er oppskriften.
Les mer

Absolutt budsjett


Spenn setebeltene - det blir priskrig

STORBY: Oslo - Stockholm for 214 kroner? Nordic Airlink lanserer superlave flypriser til Stockholm i høst, og ypper til krig med SAS og Norwegian. Se hvem som flyr, hvor ofte og til hvilken pris.
Les mer

Foto: Erik Eng
Foto: Erik Eng Vis mer


Halv pris på heiskort

SKIFERIE: Familien på fire sparer flere tusen kroner på å velge det billigste skistedet. Se prisoversikten på heiskort før du planlegger vinterferien.
Les mer

Foto: elizabetharden.com
Foto: elizabetharden.com Vis mer


Her handler du billigst parfyme

PRISTEST: Kjøp kosmetikk på riktig flyplass, og spar 23 prosent i forhold til norske butikkpriser.
Les mer

Absolutt budsjett


Luretilbud på fly

LAVPRIS: Er lavpris bare lureri, eller er det faktisk mulig å finne de billige billettene? Vi har testet, og stryker flere selskaper.
Les mer

Absolutt budsjett


Vi pristester turistnorge

PRISTEST: Fra null til 900,-. Turistnorge kan oppleves dyrt eller billig. Sjekk prisene på 20 av de mest populære attraksjonene landet rundt.
Les mer

Foto: Dag Yngve Dahle
Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer


Spar tusenvis på sydenferien

PRISTEST: Kjøp familieferien i Sverige – spar over 8.000 kroner. De fleste av våre stikkprøver viser at det er tusenvis av kroner å hente på å reise fra Sverige.
Les mer

Absolutt budsjett

Sommerens fornøyelsesguide

FAMILIEMORO: Betal fra 120 til 960 kroner for en dags familiemoro. Se vår store guide til 34 familie- og fornøyelsesparker i Norden.
Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer