Actionpakket høst

Frys ikke fast i tv-stolen når dagene blir kortere. Færre soltimer er bare en grunn til å sette opp tempoet. Vi har sjekket noen actionpakkede høstaktiviteter for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Høsten er den tiden av året når hverdagen begynner å gå i slow-motion for mange av oss. Å komme seg opp om morgenen kan være et mildt helvete, køen foran kaffeatomaten på jobben blir uoverkommelig og alt du drømmer om er å fly til en av de mange solfylte lavprisdestinasjonene avertert flittig i media. Ferien derimot, den er allerede oppbrukt etter en kanonsommer her hjemme. Så hva gjør du?

Du skaffer deg et støttemedlemskap hos Sats eller det lokale treningssenteret, bryter alle dine løfter om et sunnere liv og skylder på at lite skjer om høsten - før skisesongen kommer...

Det er jo feil.

Vi reiste til Skeikampen i Gausdal for å prøve et actionfylt høsttilbud, og gir deg noen speidere til hvordan du kan sprite opp hverdagen med spennende aktiviteter før snøen kommer.

Se vår liste med actionpakkede aktiviteter her...

Saueslalom på sykkel

- Dere må ikke hoppe for mye med syklene, selv om de har dempere både foran og bak er de ikke like sterke som sykler som er spesiallaget til denne type bruk, sier den ansvarlige sykkelutleieren.

- Jaha, tenker vi i det vi kler på oss regntøyet. Vi er vel heller ikke de som hopper høyest om vi så ønsker det...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer