Addo Elephant Park

The Big Seven - løve, elefant, bøffel, neshorn, leopard, hval og hai - lever side om side i Addo Elephant Park.Av: Gry Gaard

Neshorn, en av de syv attraksjonene i Addo elephant National Park, Sør-Afrika.

Foto: www.addoelephantpark.com Foto: www.addoelephantpark.com
Neshorn, en av de syv attraksjonene i Addo elephant National Park, Sør-Afrika.

Foto: www.addoelephantpark.com Foto: www.addoelephantpark.com Vis mer


Addo ligger i Eastern Cape, 72 kilometer fra Port Elizabeth. Området er i vekst, og tar sikte på å bli en av Sør-Afrikas største turistattraksjoner. The Big Seven er et av trekkplasterne: løve, elefant, leopard, bøffel, neshorn, hval og hai. I tillegg kommer et stort marint reservat som har et av det afrikanske kontinentets største koloni av pingviner.

Elefantvakt?

Som navnet tilsier er dette parken for den som er interessert i elefanter. Da nasjonalparken ble dannet i 1931 var det bare 11 elefanter i området. I dag lever 350 elefanter i parken. Det er mulig å jobbe som frivillig frivillig i denne parken.

Det er lagt opp til en rekke friluftsaktiviteter; hesteridning, offroadkjøring på bane og turer i safaribiler.

Klimaet er temperert til varmt, og det regner gjennom hele året.

Overnatting

Addo-parken har et variert utbud av overnattingsmuligheter. Her finnes campingplasser, villmarks-leire, luksushoteller, hytter og herberger.

Ekstern lenke:
Addo Elephant National Park

  • Tilbake til innledningsartikkelen
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer